Den plný radosti

Den plný radosti

Anotace: Den plný radosti a vzpomínek

Den plný radosti,
v očích dětí plamínky.
A v nás dospělých,
vryty pěkné vzpomínky.

Na šťastnou minulost,
na peníze, co jsme měly.
Našim blízkým pro radost,
je tak rychle rozházely.

Přejeme si krásné svátky,
nabrat zase sílu.
Nemyslet teď na poplatky,
Žít zas chvíli v míru.

Po vánocích vystřídáme
naše klidné emoce.
energie víc než máme,
zamyslet se hluboce.

Byla tady a už není
šťastných svátků pohoda.
necháme si zevšednění,
nebo krásu života?
Autor adaj, 20.12.2014
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí