Štědrovečerní

Štědrovečerní

Anotace: Bez zbytečného stresu, honění a upjatosti

Ježíšek se v chlévě zrodil,
v slámě a mrvě se brodil,
ať si u vás nezláme kosti
ve sterilní domácnosti.
Bez obav si užívejte,
jezte, milujte se, pijte.
I on, když se to nosilo,
měnil vodu ve víno.
Autor temny.bard, 24.12.2014
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: rendus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí