Absurdita jedné věty...

Absurdita jedné věty...

Anotace: ...

ABSURDITA JEDNÉ VĚTY...
Skrze paraelní světy proletí můj stín
Velká slova ,malé činy, s ním odchází splín
Jak ignorant když se táže a nemajetný má.
tak absurdní je jedna fráze,jsi můj a já tvá.

Najít přístav mezi světy,touhu cítit víc.
Absurdita jedné věty,obrátit rub v líc.
Jak když víno jazyk sváže, čas se usmívá
Jedna nekonvenční fráze,jsem tvůj a ty jsi má.
Autor Vea, 31.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cejtim tam, jako by mi básen rikala, abych si ji precetla jeste jednou, pozdeji, ze mi ma jeste co rict...:)

24.02.2007 00:11:00 | sejko_no_pi

libi se mi tenhle styl, pokracovaaaat :)

11.02.2007 05:35:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí