Odpusť....

Odpusť....

Anotace: úžásný to pocit..zradit anděla a vidět jak vám podává ruku znovu a znovu

Přišel jsem o nevinnost a ztratil své srdce v poušti
, zvláštní, že hledal jsem dívku, co neodpouští.

Hledal jsem upřímnost, čistotu a lásku
, hledal jsem dlouho a našel první vrásku.

Byl to šrám na duši, ne hluboký ale dlouhý
, chtěl jsem ho vyškrábat a znovu spatřit louky..

Jak hloupé, smutné a nezralé
, můj Bože, je to jako popřít Agapé.

Agapé tam uvnitř, nádherné a nesmlouvavé
, toužím ho přijmout, jizva říká.."ne,.. NE"

Na čas jsem chodil s hlavou skloněnou a za svou vinu se kál,
hledal jsem kořeny, kterým svou sílu bych dal.

Pak přišel první anděl a celým mým světem zacloumal,
tehdy jsem uvěřil a na cestu se dal.

Cesta trnitá dál rozdírala můj šrám,
já však byl svobodný a naslouchal krákání vran.

Tehdy do noci jsem zvolal doznání - " Jsem nemocný",
a zvláštní že už jsem si nepřipadal tak bezmocný.

Pak přišel anděl druhý a i jeho tempo jsem nestíhal,
cítil jsem vinu, když do očí jeho jsem se podíval.

Není většího zrcadla než očí anděla ,
není větší bolesti než v nich vidět sebe jako anděla.

Tehdy jsem plakal, plakal znovu,
vláčel jsem za sebou těžkou skobu.

Pak přišel třetí a Já ve jménu věcí ušlechtilých spojit se chtěl,
podal mi ruku a já odpovědět neuměl.

Chodil jsem světem a ruky podával,
říkali mi že jsem anděl a já se nehádal.

Mé svědomí však jednu pravdu zná,
zradil jsem anděla, má duše je zlá...je zlá
Autor WhiteShadow, 06.03.2005
Přečteno 733x
Tipy 2
Poslední tipující: Poppelka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

koukám že už e tu moc často nevyskytuješ, to je škoda:) krásná dílka

01.11.2006 21:32:00 | Rozárenka

tvá duše není zlá
když tohle všechno vidí a prožívá

tak jdi tou cestou za Agapé...
Stíne s očima Anděla...

24.06.2006 22:16:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Tolik jsme si toho neřekli.... strašně moc jsem tě chtěla ještě v neděli vidět, aspoň na pár minut...
už teď se mi stýská, je to normální??? :o)

03.10.2005 21:03:00 | Cecilka

Jen jsem si přišla smlsnout na chviličku...
pár řádek tvých... díky za ně, človíčku ;o)

21.09.2005 15:17:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí