Novoroční

Novoroční

Anotace: ..

Novoroční předsevzetí?
Nasrat na něj.
Jak mohla by má hlava
něco vymyslet po silvestrovské noci?

Že všechno začne odznova?
Tak to asi hovno.
Zas návrat na gympl do světa
dostatečných a nedostatečných.

Vím že i v dalším roce,
budu tě lásko milovat
a zas tu budu pro tebe.

A taky vím že i dál
nebudu věřit na nebe.
Jen na peklo,na skázu
na apokalypsu.

Další rok zas zůstanu stejný.
Ale když otočím stránky zpět,
zjišťuji že i já se měním.
Možná jsem moudřejší:
přišel jsem totiž na to
proč prezident nemá
novoroční projevy.
Protože ani jeho hlava
nemůže fungovat
po silvestrovské noci,
ve znamení proudů becherovky.
Autor lukassnajdr, 30.12.2014
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poněkud depresivní. Ale věřím, že to nebude tak zlé, jak to vypadá. Hlavně když máš pro koho být :)

30.12.2014 10:55:35 | Hesiona-Essylt

Snažím se být realistou :)

30.12.2014 20:19:57 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí