Náš Matýsek 2

Náš Matýsek 2

Anotace: pokračování .. :)

Když hroznové víno papá,tak mlaská,
je to naše velikánská láska.
Zůstane navždy maličký,
na bříšku má faldíčky.
Je to naše štěstíčko,
zlobí jenom maličko.
Macík je velký bordelář,
z něho nemohl by být popelář.
Je to naše pusinka,
malý jako brusinka.
Přišla návštěva a tak se zuli,
to ještě neví,že Matěj rád okusuje kožené boty...
Když má náladu,tak se k nám tulí.
Je to takový mazlíček,
tělo samý svalíček.
Je to náš bobeček,
sladký jako vdoleček.
Krásná tmavá očíčka,
velká jako sluníčka,
bílé břísko,bradička.
Lesklý zdravý kožíšek má,
každý den bobečků nám hodně dá.
Dlouhatánské fousky narostli mu,
utíká kolem mě,když vedle něho jdu.
Nemůžete se na něj nikdy zlobit,
zvědavec jeden,všechno chce dobýt.
Macínek je darebáček,
zlobidlo a černý dráček.
Autor Gagulii, 06.03.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí