Prvního ráno

Prvního ráno

Anotace: Rána co přichází po silvestru , jsou u někoho kocovinou a pro někoho každoročním zamyšlením.

Prvního ráno

Letos začnu jako dřív, pít kvanta chlastu
je jedno jestli svedu Emílii, nebo Vlastu.
Prášek na zrcadle srovnám do dvou kolejí
co nekončí, nasaju a zas do sklenice dolejí.
Mé oči se dívají z éteru, do nekonečné dálky
další dívka tiše poslouchá, srdceryvný války.
Jenže k čemu, klidně upiju deset chlapíků
a děvčat pod sebou, jako u silnic patníků.
Když nejde zpomalit a nechat si jediný oči
ve kterých se utopím a krásnej sen vkročí.
Oči, pro který se tají dech a třpyt slzy šťastný
nemá v sobě prokletej smutek, jen dny krásný.
Vím, že jednou přijde a nenechá mě padnout
nenechá démony, srdce mé na dno stáhnout.
Naposled vstanu z popela a už se nevrátím
do časů kde za lesk a hřích i duši svou utratím.
Jestli však nepřijde tak, dál pojedu tím rychlíkem
nebudu litovat jak jsem žil a smrt je mezníkem.

Jeník .
Autor Jeník, 01.01.2015
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, kudlankaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Za tvé naléhavé sdělení. Ochotu žít naplno, navzdory konvencím.

Jsi-li šťastný a dívky ve tvé společnosti také a nacházíš ve svém počínání smysl, why not?

01.01.2015 12:10:13 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí