Občas jsme sobci

Občas jsme sobci

Anotace: ...

Lžeme

milujeme

odměřeně

denodenně.

 

S lehkostí vánku

letícího světem

vstříc noci i spánku

s rostoucím tepem.

 

Vstříc stáří

chladnému dešti

co všechnu snahu zmaří

vsříc sudičkám co i smrt věští.

 

Letíme nestavíme

bereme - nedáváme

přitom se už nevrátíme

až slunce ukloní se tmě.

 

Autor contionor, 03.01.2015
Přečteno 247x
Tipy 4
Poslední tipující: Avola, adaj, Ortensie, Amelie M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí