zle dny

zle dny

Anotace: slabost a slabiny

citim prazdno znatelne...
tupa bolest mate me...
jen nevim si rady s ni,proc usadila se mi v hrudi,
ptam se nechapave...
v silenstvi patrnem...
zmatek v dute hlave...
lincujic me hrave,v temnote zlych dni

trapi mne zas,dusi mne,zivajici splin,
hladovy a vyprahly,zzirajici,
jak ostry trn zasazen v tkanich krvacejic,
v sevreni sve trpke sily,bez sanci a bez svedomi,
v uslzene beznadeji
propadam se s nim..,
do chaosu kriku,narikajic v pustem tichu,
pustem a desivem,
plnem roztodivnych vzlyku

prsi mi srdce,prsi...
v zajeti svych vlstnich sil pekenych...
ocitam se v pastich svizelnych...
obklicena stiny...
tanci kolem mne jak spanile vily...
v cernych satech krouzi,nasate mou energii...
ja vzdavam se,nemam nazbyt sily,
smirena s osudem ze melou bozi mlyny
Autor Vitalie, 04.01.2015
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, adaj, Akwakwak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí