Epitaf

Epitaf

Anotace: Teda spíš pokus..na epitaf je to moc dlouhý....ale kratší se mi nepovedl..

Zde byla dívka pohřbena
Již velmi brzy
Se Smrtí byla spojena
Snad jí to mrzí

Slzy jí často zdobily tvář
Její šat býval černý
Nikdy neměla svatozář
Smutek jí byl věrný

Když hranice života přelezla
Srdce se v kámen změnilo
Teď klid snad již nalezla
Není nic co by ji zranilo.
Autor Adeleide Gregory, 31.01.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí