Dveře

Dveře

Anotace: ...

Země válkou zmítaná

neuctívá jen satana,

nevinní tam trpí,

kdo nechce,nepochopí,

život zachránit si chtějí,

je jedno co to stojí,

ještě mají naději,

věří ve slitování....

jenže události se mění,

co včera platilo dnes už není!

 

uprchlíci nevědí,

že rozhoduje vyznání,

že dveře se jim zavřely

pro souvěrce co zabili....

Autor Anna Podi, 09.01.2015
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: Petbab, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc dobrá reflexe k aktuálním gehenám dneška..jsem rád, žes ji
poslala..díky :-D

09.01.2015 22:45:12 | Frr

nedá se mlčet

09.01.2015 22:47:28 | Anna Podi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí