Svině

Svině

Anotace: tak první co mě napadlo....aspoň něco jiného než o lásce :D

Zvykám si na to, že jsem na Kladně
Žiju jen z bolesti, prostě na dně
Jsou tu svině co dokáží zradit rodinu
Svině co bez pomluv nevydrží ani hodinu
Lidi co mají dvě tváře
Jedna pravdivá, druhá lháře
Musí to tak být ?
Sniper a do vlastních rukou to vzít

Nesnáším tě, za tvoje velký ego
Rozeberu ti ho jako lego
Nemám důvod ti dát stop
Počkám si a plivnu na tvůj hrob
Myslíš, že z tebe půjdu do kolen jak Ektor ?
Nejsem tvůj soudce ani mentor
Ve tvé minulosti je jen černo
Jedna rada – změn to

Ty a tvoje drogy
Nechci vidět tvé budoucí kroky
Zavolej, až najdeš světlo za tunelem černým
A staneš se přítelem věrným
Autor Leny, 10.01.2015
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak pište komenty..chci vědět jestli mam psat nebo se na to vykašlat

10.01.2015 15:41:19 | Leny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí