Která

Která

Anotace: Tak která...

beru na vědomí

to prázdno

 

v dlaních a hlavě

točí se mi 

svět

 

život bez Jeltzina

a kolotočů

 

s abnormalní točivostí

dřevěný káči

 

s ledem za pasem

a revolverem

 

na spánku těsně

po probuzení

 

opojení

 

na srdci sychravo

ty 

a

 

ona

to je velká

 

katastrofa

 

Kéta

Kaťa

 

tak která

odstřelí mě 

 

driv ...

 

 

Autor Woski, 13.01.2015
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Olex, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí