Lůna

Lůna

Anotace: ......

Večerní lůna vyšla do ulic.
Rozestavěla se a ve sporém světle
Začala broukat past orále
Díval jsem se z povzdálí a přemýšlel
Zda to broukání už není B-lues
A taky
Kdo dnes první
S přáním vyletět ke hvězdám
Lehne na ten slibovaný kata pult
A bylo mi jich líto - těch lůn
Co se dočkají
Zas jen svého nevímkolikátého vyvrhelení
Autor Blazius, 15.01.2015
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Gaspi03
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí