Badoo

Badoo

Anotace: Někdy se láska rozpustí v nic asi tak jako Chips v puse a to jsme si tu chvíli chtěli vychutnat.


Nehledám tu sezóní lásku a nehledám tu ani sex
prostě tu nehledám nic, co by se v puse rychle rozplynulo 
a po čem zůstane jen slaná chuť.....
v puse, v srdci
asi tak jako z CHIPsů 
nebo z kapek Slz.

Autor Pučik, 16.01.2015
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí