Vražda

Vražda

Anotace: ......

Možná se smála když jsem myslel že snad pláče
Možná jen rozpouštěla mindrák v rychlý nahotě
Tak jsem jí kvůli rajcu trochu roztrh punčocháče
Pak jsme se milovali každej ve svý samotě

Když to skončilo tak jen jsme oba mlčeli
Vlastně i při tom už jsme byli oba tiše
Z krátký postele nám nohy do tmy trčely
A já jsem zaslech jak jí zakručelo v břiše

Tak tenkrát prodal jsem se za ty čtyři vteřiny
Tak tenkrát náhodně jsem pomiloval krásku
A byl jsem vděčnej za tmu která místo peřiny
Decentně zakryla tu zavražděnou lásku
Autor Blazius, 19.01.2015
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: básněnka, Frr, Manni3, Pamína, Jort
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A byla tma, snad studem opepřená, kdo jsem a kdo je ona žena? V těch vteřinách byl zánik světa...jen schází ta dvě slova, krátká věta...miluji tě

02.02.2015 10:04:32 | básněnka

Skvělá, podpisuju hledače a přidávám ST.

20.01.2015 14:52:56 | Pamína

ST, líbí se mi, hezky svázaná :-)

19.01.2015 22:25:31 | hledač

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí