Zlý človek

Zlý človek

Anotace: kresťania zapáchajú

satan a jeho denník
píše sa v ňom o smrti
anjelskej krvi
a dedoch vojny

satan a jeho čierne perá
spísal mnoho osudných
chvíľ zlých
plná sila trocha a kriku

križiacka výprava
božia ruka z plameňa
čo sa v prachu skrýva
dielo krestanké

obrazy kde brat vraždí sestru
matka trhá si srdce
čierna sila spaľuje svet
skoncuje z diablovím umením

nekladieš otázky
všetko je tak jasné
ohňom do srdca vypálené
konáš ďalej ukrutné činy

nenavrátiš svetu radosť
obrazy už nemaľuj
sto ľudí prosí ťa
nevypľúvaj ich nádeje

spálený buď sám !
Autor Darken Salem Jesus, 19.01.2015
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí