Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Anotace: Jsem tulákem po hvězdách cestující noční oblohou....

Jsem tulákem po hvězdách
na tmavém nočním podkladu,
jsem tulákem po hvězdách
a hledám mapu k pokladu.

Vedený jasným měsíčním svitem
po hvězdách tulákem jsem,
jenž k cíli hnán je pouze citem,
že to není pouhým snem.

Jedna perla vedle druhé
jasně září tmavou nocí,
je to snad jen zdání pouhé,
že mají mě již ve své moci?

Jsem tulákem po hvězdách
cestující noční oblohou,
jsem tulákem po hvězdách
chodím kam jiní nemohou.

Jsem tulákem po hvězdách?

Nebo snad hvězdným tulákem?

Cestující po nebi
jen s batohem a spacákem?

Nevím,
vážně zdání nemám,

 

chodím,

 

bloudím,


odpovědi hledám...

Autor WIRUS, 03.02.2015
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí