Takže tak

Takže tak

Anotace: ...

Když mi v hlavě praskne pérko
říkám mozku - zmizni vtěrko
k životu mi srdce stačí
rozum ten mě divně tlačí.

Jen ten prevít zavelí
svoboda je v prdeli
nosím boty na nohou
prsty z toho nemohou.

Tančím málo, zpívám tiše
hlaně nelézt ze své skrýše
nakonec mě napadne
jak by bylo půvabné
mít pod šaty spodní prádlo
tak to už mi vážně hráblo.
Autor Šárka X, 07.02.2015
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: sarka, SmallGeorge, Nespavec, Vyvrženec, bogen, Danuela, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vidím, že nevíš jak to vypadá, když člověku hrabe;)

07.02.2015 19:05:44 | Nespavec

Spíš nevím, jak to správné šílenství vecpat do veršů...třeba příště ;-)

09.02.2015 14:08:08 | Šárka X

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí