Běž a ne jen "já jdu".

Běž a ne jen "já jdu".

Anotace: Za komentáře budu jen ráda.

 

 

  Kolik nocí ještě

  budeš malej když máš být ten velkej

  ten za koho se schovám

  ten ke komu budu vzhlížet

  ten kterej mě odvede pryč

  Kolik nocí ještě

  se hodláš vracet ke svý ženě domů

  Kolik nocí ještě

  budu muset kouřit

  abys mohl vydechovat dým

 

 

  Každý ráno v sedm třináct čekám dvě stě metrů od vchodu

  hledám tě v tobě už třicet jedna týdnů

  ač vím že tě nikdy nenajdu

 

  

 

 

Autor bezobalu, 07.02.2015
Přečteno 212x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí