Pocit

Pocit

Anotace: -

Pocit

Noc obostrela tichý závoj
tma blúdi v mojej tvári
cítim pravidelný dych svoj
a malé svetlo mi v tom chvení žiari.

Čakám na hodinu nočnú,
keď lampa od únavy zhasne,
čakám na ňu ako na chvíľu večnú,
ktorá je v duši na samom dne.

I, keď chvíľa ubehne
pocit zostáva dosiaľ,
ako kruto vravíš nie
a ja som samým sebou zostal

pritom zmenený
unavený s ťažkým srdcom
od lásky ranený
amorovým šípom,

ale dnes ho vytrhnem z tej rany
a dám duši odpočinok,
potom ho skryjem v dlani
so štipkou spomienok.

Autor IronDodo, 08.02.2015
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, Danuela
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu to drhne v rýmech, avšak, když by ses nespokojil s tamním průměrem, který totálně kašle na rým a zapracoval bys, tak by mohla býti skvělá...

08.02.2015 13:06:52 | J.F.Julián

ďakujem

10.02.2015 19:12:31 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí