Polopatě

Polopatě

Anotace: Píši vám II.

Já vím
že píši polopatě
Někdo píše po krompáči
Mě to stačí
Básně mezi dveřmi
Před prahem
Za prahem
Nezní to bohatě
ale věř mi
            mě splnil se sen
a tak si jen kousek vem
Ať na každého vyjde
nevím
kolik vás přijde

 

„Fialová kuchyň
zelený obývák
modrá ložnice
           to není můj byt
žlutý pokojíček
hnědá pracovna
červená jídelna
         a tady je někde
vstupní hala
kde z krbu teplo slálá“

 

To je můj v duši klid

Autor VEDz RVAHEs, 10.02.2015
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: knihomolka, MARKO
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné. Trošku přemýšlecí rozpočítávadlo. Mně se líbí velmi.

10.02.2015 18:53:59 | MARKO

Děkuji

11.02.2015 01:15:27 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí