Krasosmutnění

Krasosmutnění

Anotace: ......

Posbírám korálky, co popadaly mi přímo ze srdce

barvami svítí do dálky, nedivočí, chovají se krotce

Zastihli jste mě na cestě bez průkazu a bez dodržování pravidel

I přesto se držím a necítím pach a špínu svodidel

 

Snažím se usmívat a myslet trochu více pozitivně

Dozadu se nedívat a už nehledat pravdu ve víně

Myslet víc na sebe, i když ostatní to potřebují

Mluvit jen pravdu a nejlépe tu svoji

 

Těch citů koktejl občas protřepat a nemíchat

nechat ho přidrzlý a krapet vztahovačný

Vám svůj názor na mě ponechat

být samostatná jednotka....

Chceš mě změnit? Máš- li odvahu zkus to a začni

 

Počítej s následky, počítej s dráhou křivě postavenou

hned nečekej výsledky,občas i ta samostatná jednotka po opoře lační

Budu první veselá, chmury nechám pod ledem

Ted přijde ta dospělá a uvidíme co spolu svedem

 

 

 

Autor Danuela, 12.02.2015
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí