jedu

jedu

Anotace: ...dnes jako každé ráno...

S nádrží
plnou
minut nádherných,

prožitých s Tebou

rozjíždím se
opět
s nohou u podlahy
šedivými rány,

míjím
obličeje
chvil,
co se nikdy
nevrátí

a v rozmazané
čmouze
za tabulí času
mi
splývají
i dny příští...
Autor chalcedon, 01.02.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí