DR.

DR.

Anotace: ...

zlá ulpělost na děvčátka
je u ledu? je!
ve vzorových podkolenkách
i má
knížka vstupu v bílé vrány
v léčebnu? směr odepsaní?
v pokoj čajů zelených nebo kávy rozsypaný

v sobě hučím vodu
nasucho jak v elektronce mřížka?
žhne
žhne i klutač vločkování
při rituálních svíčkách
půjdu spolu tekutě
z katody na anodu
rovnou pro kněze
či s andělíčkem na kůzlátka
a potom načnu tě
s číslem erárního trička
spoután frontou nonsens e?

to dr. ještě zboří
ač jen vi že je
čerstvé eví zboží boží
odleskem něhy nad kaluží
v níž můj smutek obzor tvoří

jakého zlého muže máš
kého závislého hýčkáš

se mnou si hraješ
zkoušíš zdali podlehnu
voltům nebo extacy

včera panno hadrova
zítra služko růžová
už je havran táta psí

moje dcera na dcer svítí
je to vzácná lehkost kvítí
proč mi ji bereš

vrať je
zloději citu pro jiříčka
svodko lemon vodko má
vygumuj mou bolest abstinenčních vytí

nejá
nejsem
dneska jste mne nedostaly pod kopýtky
sklínky roztříštěný
sklínky do zdi nabořený
z vás..z doktorek na posteli
co se dvě tři uzdy vzdaly
sedly na mně..rozkázaly
čti je obě ve skotačivých výškách
polykej.. má dr ..ahá…..

to neva
ty jdi dolu
já jdu zleva ať nevzpomene vřískot s moly

..

drž ho v tichu
drž ji pevně
též je v tichu doktor..
jemně?
………….cuo? po lihové koupeli?
kdo roztřesenými prsty pouštní růži bere -
i kdo touží mě vzít černovlásce
jen proto
ať se pere
ať se dělá sama..ať mhouří
ať životem si bloudí
ať duše zháší rána..shoří..
ať má svůj náhrdelník z hořké vody
- i ten!
ve tmě
hází moji zpověď
v sóla ohně vetkaná

.

nenech se šelmičko
cink cink vata
kéž ti srdce věrná svata
ty nejsi přece moje holka bez jména
leč hříchem ty střapatá
a ona?..má jít ztracena
navždy v slzách jata?

pamatuju si tvou mámu dneska matně
není to dobrý
nemůžeš couvnout..nechat jen salta
ale není špatně
že zas má ve vlasech drobné lesní kvítí
oči mech a vřes
a na něm ty.ty ty.ty jestli vílu rozcucháš
skalní voda chytí
a nepřišla bys ty

viš já nemám práv tě soudit
proto klečím u vesmíru
klavír doma dávno ztich
až vstanu půjdu zemí strachu

půjdu sám
neb já svou víru v lásku
čistou z ozvěn nebeských
nikdy nevzdám

víš sněženko
dnes již vztekem puntíkatá
i já tebou milován..
budu ctít -------------------dál

rád tě mám

a dál vnitřní démon láká sílí
nevím zda mě kouří tér
leč
zvládnem žít - fér sebeklam

a vy bídné krusty na mém srdci
buďte ticho

takuž sakráá ticho tam!
Autor J's .., 16.02.2015
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: jitoush, Jort, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wau!

16.02.2015 09:19:20 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí