Paradigma pro Tvůj čas

Paradigma pro Tvůj čas

Anotace: :/ hdhdhddh

V odpovědi hledej ztrátu
v níž duše padlých andělů
zdá se visej na špagátu
lacinejch dnů do sběru

A tak se nemusí..
vnímat, cítit v empatii
kolem zmatku kterej čeří
klidné vody

kde ptačí peří
odráží se
na památku jeho smutku

jak shlíží, čechrá..
tam co odraz svůj
tiše plašil
stůj co stůj

Vzedmuly se klidné vlny
nenechaly bez poskvrny
levné bytí v jeho žití
když stín se k dlani vpil
Autor šedá bílá myška, 01.02.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí