CESTA HVOZDEM

CESTA HVOZDEM

Anotace: ...

zrozen z živlů
slíbím ti já ji zabavím
povíme si rovnou
kam chodíš snít
hlubinami stromů
snažit se nenaříkat

ale musím tě varovat
uchvátí tě tichý chlapec
od města královen

černovlasá vílo
rozvětvuj se ve tmách
zpívající řekou
přeju si abych tě znal...

já vím že víš s jistotou
život je vláha světa
ty víš že vím že jsi to ty
okřídli hoj a mávnu že jo

pojď ještě holka
protože chtěl bych říct
šel jsem na březích světa
jsem zpátky
v jasném úmyslu
se vstřícností pramenů

ano já můžu
ve tvých hvozdech
přijmout výzvu k novému
k nitru šťastnému
Autor J's .., 17.02.2015
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....Je úplně jiná než Tvé bezprostředně předchozí,vnímám ji,vyzařuje z ní
klid a něco za tím,fakt se mi líbí....../úsměv/.....Ji.

17.02.2015 17:03:53 | jitoush

Máš tam moc hezké obraty, až se mi chce takhle po ránu, probudit se v lese. Zase. :O)

17.02.2015 06:56:35 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí