Podle vzoru

Podle vzoru

Anotace: ..

Hledali jsme v hodinách

úlomky času letící vzduchem kolem nás

 

Omluvy

klíčily v tobě jako jaro za mými okny

chtěla jsem začít pršet a uhasit ti slunce

ale podle vzoru nebe

to nešlo

 

V kaluži na zemi zbyl jen můj odraz

otočený zády k tobě

 

Prosím,

už mě neuplácej

Autor Aaliyan, 19.02.2015
Přečteno 243x
Tipy 13
Poslední tipující: V.N.Losinský, Luky-33, Aida, Jort, Rozina, MARKO, adaj
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí