Ráj

Ráj

Anotace: jak to asi vypadá v božím ráji ...

Venku ptáčci zpívají,
Slunce svítí,
Děti pitnou vodou plýtvají,
Zalévají jí rozkvetlé kvítí...

Na světě nejsou války,
Je tu jen mír.
Na bitky se nenosej basebalové pálky,
A radosti je tu plný výr.

Radost střídá větší radost,
Za dnem plyne další den,
Lidi nemají na boha žádnou žádost,
Život je prostě jako krásný sen.

Lidi se rádi mají moc a moc,
Jsou na sebe hodný,
Plná hvězd je tu krásná noc,
Na popsání toho není žádný slovo vhodný.

Nechce se věřit jak je to tu krásný,
Já tu nepíši Máchův máj,
Jen chci popsat ten svět užásný,
Ten krásný boží ráj ...
Autor Kamen s.r.o., 02.02.2007
Přečteno 562x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no az na ty hrubky..

18.02.2007 23:07:00 | Persephone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí