Přímo hleď

Přímo hleď

Anotace: ....

Fantazie,fantazie
tak v té mojí
to vážně žije.

Všude samá romantika,
navenek však silná holka.
Uvnitř maják
při západu slunce bliká,
ale zvenčí mi neublíží
ani ta nejsilnější ruka.

Před každým chrání mně má zeď
a jdu si za svým - přímo hleď!
Uvnitř jsem však zoufalá,
nevím kudy kam.
Nejsem příliš troufalá,
jen mně nikdo neporaň...

Spousty jizev má mé srdce,
hlava příliš těžkého,
před neznámým třesou se mi ruce,
už nechci se bát ničeho.

Chci odolat všem svým strachům,
strachu ze samoty,
ze smrti..
Chci předejít všem krachům,
všem nezdarům životním.

Teď už chápu, že zesílím,
jen když zbourám tu svou zeď..
Ta zeď padá
ven z ní pílím,
chci jít za svým..
Přímo hleď!
Autor Babsie, 27.02.2015
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odhodlání.Pěkné myšlenky.

31.01.2022 21:09:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí