Neznáma

Neznáma

Anotace: -

Tak prichádzaš neznáma
nemáš nohy, nemáš dlane
iba veľké odhodlanie
zas budeš otravovať do rána.

Kto si, keď zrazu
mučivá bolesť telom prúdi,
nebránia sa moje údy
ústa plné mrazu.

Dnes si zas oči neprivrela
darmo mi tvoj hlas spieva
ty nie si moja Eva
skalpelom mi ryješ do tela.

Pudy máš divej šelmy
môj pokrm ťa neuhostí
si úbohá a ja mriem od ľúbosti
darmo sa ohrádzaš peknými cieľmi.

Vari je to len služba!
Kto si, kto ťa poslal mučiť moje telo?
Povedz, neboj sa smelo.
-Ja, ja som tvoja túžba.
Autor IronDodo, 28.02.2015
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lůca, adaj, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí