Půlnoc

Půlnoc

Anotace: ...

Půlnoc je krásná a tichá

Půlnoc je tajemná žena

Půlnoc je hravá a dravá

Půlnoc je jak pramenitá voda


Půlnoc je klidná

jak hladina řeky

Půlnoc je hádavá

když běží přes kameny


S půlnocí Tě nacházím

když sama ztrácím směr

Pronás tenhle čas

už nehraje moc fér

Když doba se změnila

i život jiný je


S půlnocí vše staré se končí

a něco nového začíná

S půlnocí se nový život rodí

a jiný zase umírá


Půlnoc je hedvábná a mladá

Půlnoc je svobodná žena

Půlnoc je tmavá a zrádná

Půlnoc je jak kočka černá

Autor Bufik, 03.03.2015
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Nespavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Půlnoc má velkou moc, odstínů je v ní moc.

03.03.2015 00:42:51 | Nespavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí