Laskonka

Laskonka

Anotace: Ptáte se...já odpovídám: ano, opravdu i takový blábol sem lidé dávají. Taková jsem já:-):D

Bang bang 

 

možná 

 

střílím do černýho prázdna 

a rachotím 

 

plechovkou naložených snů 

nemám 

 

otvírák 

a náboje do boje o 

 

Tebe 

 

tak raději

laskonky a lásku 

 

za pět padesát 

 

s vypršenou platností 

chutností 

a hřejivostí 

 

možná 

s marností 

 

už už 

ze záchodový mísy 

 

až do nikam

 

Má laskonko ...

 

Autor Woski, 03.03.2015
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí