Stavidla

Stavidla

Anotace: ....

Obepíná kůži,
sladkou plnou cukrátek,
bažení miluje bodláčí,
s pusou od medu,
namaluju štěstí šeptala
s tuší převrženou na plátně,
to nejsmutnější moře
hluboko v sobě,
nejstudenější nebe
a šumivé víno,
v ten nejkrásnější den,
nad řekou z pocitů,
na stavidle tak blízko,
uprostřed léta
miluju tě.. Romano.
Autor Chonglee, 05.03.2015
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí