Umučení panenek

Umučení panenek

Anotace: Něčeho je moc, něčeho málo.....To co chceme, málokdy dostaneme....a když to chceme moc............... Zase něco jiného......

Klapy klap, klapy klap

cink, cink, cink.

Maminko, tu já chci, tu mi kup,

ne máš jich dost, klap, cink.

 

Jedna černá, druhá vlásky jako z reklamy,

úsměv radost pohledět.

Mají Tě rády,úkolem to dostaly,

vždy vedle Tebe budou sedět.

 

Jak jdou roky, Ty jsi čím dál větší,

ale ony mají stále chut si hrát.

Klapy klap, cink cink

a další co si přišla kamarádku vybrat.

 

Není jich nikdy dost,

každá jiná, jinak pěkná je a ten nesmrtelný věk....

Ale když máš na ně zlost,

a leze Ti na nervy jejich výraz,

nezbývá nic jiného než vytrhání vlasů a..........

 

Umučení panenek

 

Autor Danuela, 09.03.2015
Přečteno 208x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí