V zajetí proudu

V zajetí proudu

Anotace: ......

Na hroty pláče polibky kanou
Vytrysklé z hlubiny prokřehlých duší
V kamenech vyryté pohledy stranou
Někdo nic nevidí někdo už tuší

Prohnutá ramena věšáků nadějí
Pod tíhou výkřiků pomalu vadnou
Uhlíky pohledů v řežavé závěji
Dříve či později ztemní a zchladnou

Zhyzděné pahýly podťatých útěků
Rozpadlé provazy návratů hříchů
Bezzubé zvrhlosti a torza doteků
Ztvrdly jak perutě ztichlého smíchu

Pomalu zaniká před bránou předpeklí
Pod tíhou bolesti z pálených tašek
Pramínek krve za nocí vyteklý
Z podřízlých hrdel posledních flašek
Autor Blazius, 11.03.2015
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jort, Nikita44, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí