Braňme zemi

Braňme zemi

Anotace: Motto: V.Dyk Opustíš-li mne, nezahynu Opustíš-li mne, zahyneš...

Polím neporučíš
ukrývají svá temná slova
a dešťům podlehnou
tak snadno,
jak opuštěná vdova.

Znásilnit se dají,
zbydou koster vápeniska
ohnivé havraní milenky
sléhaly s nimi
k chlapům do strniska ...

Znásilnit se dají, křečí
těžkou nohou továren a skladů
pár zbylých, opuštěných klasů
u meze se tiskne, klečí
a zpívá si
písničku o zmaru a hladu ...
Autor Howkins, 19.03.2015
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A za fotovoltaiku na černozemi, bych to zavírala...pitomce.

11.06.2015 13:24:33 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí