Dospělost

Dospělost

Anotace: Asi bych měl bejt dospělej a i jsem ale nevím jestli je to správně.

Dětství vs dospělost ?
Co je vlastně dospět ?
To že děláš věci co musíš?
Ale svoje sny už nesníš ?
v tom případě chci být furt dítě

Najdi si práci
Mysli na budoucnost
Nežij jen pro okamžik
Zařad se a funguj
jsi jen kolečko v soukolí
ve stroji co musí fungovat
hlavně si nezkoušej stěžovat
a svůj život žít
jinak jsi podezřelej
jsi jinej
jsi prostě divnej
vybuduj si závislost
na těch barevnejch papírkách
co jsou pro ostatní štěstí
vždyt člověk je ke štěstí mít musí
Autor Zrorení dionýsa, 21.03.2015
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí