Opus Libertas

Opus Libertas

Anotace: Hokus Pokus

Na místo kříže svůj život vleču na zádech
špinavou trnitou cestou k hřbitovu,
nejmenší čas není pro nádech,
Já mesiášem ses nezovu.

Korunu nemám trnovou, ale ze smutku tkanou
a nejsem božím synem, ale Satanovým.
Oči mé, jen hříchem planou,
jsem srdcem padlým, andělovým.

Jeho znamení, jež značí zármutek,
já správným směrem převracím,
nemám ke kázání pohnutek,
Já Vám pravý život navracím.

Tak zavrhni svého vraha,
jež zabil všechna Tvá přání,
buď zase krásná, čistá, nahá.

Né ty před bohem, Satan před tebou se klaní.
Autor Žiťa, 02.02.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí