Krásný čas velikonoční

Krásný čas velikonoční

Anotace: Podejme si ruce, popřejme si hezké svátky a odpusťme si navzájem

Vzduch voní jarem, zmizel sníh,
fialky kvetou na stráních.
Stůl zdobí kraslice a mazance,
příroda dala se do tance.

Motýl se snoubí se svou krasavicí,
po lásce touží holub s holubicí.
Jak závoj nevěsty se mlžný opar vznáší,
vysoko k hvězdám náš vzkaz přináší.

Zlíbejte třpytem řeky lučiny,
pohlaďte dechem lesy, květiny.
Rozhoďte svou zář nad Zemi
a radujte se s námi se všemi.

Přišel čas lásky, odpuštění a smíření,
vítejme jaro, jsou tu svátky Vzkříšení.
Autor jitka.svobodova, 27.03.2015
Přečteno 445x
Tipy 15
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, jyrkaa, Akrij8, Trash75, Psavec, A42, básněnka, bogen, Nikita44, Rozina, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherně zveršováno. Kéž bychom to smíření tak všichni dokázali.

29.03.2015 18:45:27 | A42

měli bychom se o to snažit....děkuji

30.03.2015 11:20:21 | jitka.svobodova

děkuju za krásný přání..

29.03.2015 09:31:33 | básněnka

jsem ráda, že tě potěšilo

29.03.2015 18:42:33 | jitka.svobodova

jsem réda, že tě potěšilo

29.03.2015 18:42:17 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí