Nazí

Nazí

Anotace: Další pokus o poezii:-)

S lehkostí mořských panen,

s odhodláním mocichtivých lvů.

Snad se posbíráme a ze dna vstanem,

snad budem na vítězných sloupech a nebudou naše jména oprašovat z pomníků.

 

Podaruj mě svojí něhou, odhal mi své stinné stránky,

dej mi napít vody čiré.

Na oplátku budeš mojí největší pihou, do vlasů si Tě vpletu,

poskytnu půjčku bez nutnosti splátky.

 

A NAJEDNOU BUDE VŠE JASNÉ, ČISTÉ

Autor Danuela, 03.04.2015
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, adaj
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já většinou vstávám z postele...

07.04.2015 08:27:54 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí