Jsem d***l

Jsem d***l

Anotace: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ona se "poprvé" snažila
já jsem to "poprvé" zkazil.
Jsem d***l

Teď nenacházím slova
nevidím svět skrze závoj slz,
říká se že není silnějšího citu než láska,
ale lidská hloupost je silnější.

Tak zemřela jedna láska, aniž by přestala dýchat.
Zanechala tu dva osamělé lidi na dvou člunech co již neplují spolu.
Dva ztroskotané životy, co si nedokázali přiznat, že bez sebe navzájem nebudou existovat.
Dva divné nepropletené osudy, které předla jedna sudička.
Dvě svíčky co nezhasly, ale došel jim vosk.
Dvě moře slz a každé leží jinde.
Koně a jezdce co se nepohodli.

A nevím zda na zítřek hledět s nadějí, že naše osudy opět něco spojí. Nebo zda zapomenout, na mně a na ní.

Byli jsme my a bylo nám spolu krásně.
A zpětně to je vidět tak jasně,
tak jednou zase zvítězila hloupost nad láskou.
Kéž bych psal tato slova s nadsázkou ...
Autor Myff, 03.02.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí