Věci vzpmínek ...

Věci vzpmínek ...

Anotace: Vzpomínat a nebo zapomínat na minulost? ...

Ach, sedíte tu tiše
A přec mluvíte.
Mluví vaše duše,
Co chcete mi jen říct?

Každá z vás dovede vzbudit
zapomenutý okamžik.
Vzpomínek je mnoho.
Proč nedá se žít jen z toho?
Proč nedá se jen ohlížet?
Někdo rád by žil jen z toho,
Druhý zase zapomněl.

Ale ani jeden nebude v životě svém spokojen ...
Autor Poupi, 03.02.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na minulosti se nemá zapomínat, ale ani v ní žít ...
jen se z ní poučit a života dál užívat ;-)

08.03.2007 16:03:00 | Sandra_T

Moc ti děkuju ...

06.02.2007 08:50:00 | Poupi

krásně napsané...šikulka...

05.02.2007 11:26:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí