..............

..............

Anotace: .........

v okvětí sakur schoulené vzpomínky chřadnou

nevytrácí se - neopadnou

tichý déšť smáčí tváře

na nebi tančí si polární záře

 

našlapuji v šatu z kamení

jež v hvězdy brzy se

. proMĚNÍ

 

ospalé záblesky lepších zítřků

schylují se k probděnému dni

 

příběhy ve snech se promítají

tiché písně v nás

neutají

 

růžové brýle v korunách stromů

ztratily berevnost duhy

 

procházím se

 

stopy zametám

 

ve větru rozplynulo se tajemství

 

......

 

když v dlaních mi stane pár lístků naděje

každý rok

 

na-i-vně

 

rozkvétám....

 

......

 

a přitom

vadnu

 

 

Autor padající do neznáma, 16.04.2015
Přečteno 341x
Tipy 15
Poslední tipující: Danger, JR, Nikita44, jitoush, Avola, hanele m., aravara, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato slova stála za přečtení
rozkvétá a při tom vadnu...jak ženské

01.12.2020 18:01:20 | Danger

škoda toho názvu - když to někdo bude chtít vyhledat, nebude to mít lehké - a dobrý název je polovina úspěchu :o)

http://www.liter.cz/hledej-dilo?titulek=...

16.04.2015 21:56:27 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí