Snad

Snad

Anotace: ...

S mou vírou se věčnost zasnoubila
Snad nadešel už listopad
Snad usnula už malá bledá víla
A já se chci svou ženou stát

Snad uvidíme, co zůstává skryto
Snad najdeme si v našich srdcích most
Snad rozkryjeme marnotratné síto
A ohřejeme promrzlé na kost

Vždyť já vím, že naštěstí
Máme štěstí v neštěstí
Autor Jenne, 03.02.2007
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí