Smrt

Smrt

Anotace: Smrt si odnese každého z nás

Smrt bere život lidem,
Co už nemají déle žít,
Nevím jakým důvodem,
Ale prostě tu nemají déle být.

Ona si přijde jednou pro každého z nás,
Každého Charon převeze,
Až nastane jeho čas,
Ze světa živých nás odveze.

Smrt se nedá podplatit,
Aby nás nechala,
A k tomu ještě musíme Charonovy zaplatit,
Aby nás ze světa živých vzala.

Smrt tu je,byla a bude,
Všichni budem postupně umírat,
Dokud tu nikdo nezbude,
A pak budem v pekle rány bičem sbírat...
Autor Kamen s.r.o., 03.02.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí