Vesmíry

Vesmíry

Anotace: Jako hudební inspirace posloužil song Tunning od kapely Kryštof....

Jen v tichosti obsadit planetu,

kde pro sebe budu mít dostatek prostoru.

 

Nechám si zde jen dostatek intimity,

duši nezaprodám pro vědce,

co zkouší zda je v sametu dostatek sametu

a jen Malý princ dostane žebřík až nahoru.

 

Autor Danuela, 29.04.2015
Přečteno 240x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí