Lednové snění

Lednové snění

Anotace: Někdy jde všechno hladce ...tak se nezabývejme důvody :-)

Dvě hrsti hvězd a špetku slibů,
tři z pěti cest,
neudělej chybu.
Snadný úsměv a stejný rytmus kroků,
jen tak hladím tě teď zvečera trochu.
Lásko, chutnám tě ze rtů.
Všechno se zdá snadným, tak proč zavírat oči,
v lednovém sametu dny tak rychle končí,
a ze vší touhy jsou sněžné bílé květy,
jen pro tebe šeptám tyto věty....
Lásko, beru si tě ze snů.
Autor Verena, 03.02.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborná:o)

08.02.2007 23:04:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí