ti jenž nechápou

ti jenž nechápou

Anotace: .....

Srdce je studna má

kde lidé vodu živou si berou


najdou se však tací

co do ní serou


Snažím se vyčistit

ty splašky a kaly


A při té snaze mé

drtím kosti i svaly


Dál klidně přidávaj

ty nechutné věci


A těma sračkama

jsou jejich blbé kecy


A i přes veškerou sílu

poddám se hnilobě a špíně


Vždyť oni s duší svou

budou hnít ve stejné hlíně


Pak ať si vyžerou

svou pýchu a činy


Vždyť voda se vaří

na každou svini....




Věnováno všem co umí jen ponižovat, urážet a nejsou schopni podívat se sobě do očí,...




 

Autor ztracený 22, 10.05.2015
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí