...

...

Anotace: ...zachumlany smysl;-)

Šeptat krásná slůvka citu...
JEn mazlit se, když jsi tu.
PoSílat lásku od polštáře k peřině,
KroTit Tvou vášeň-jen v jedné vteřině.
KrásA hvězdokup neutěšeně zbledla,
Která Jen touha mě to svedla...
Kapka pO zamženém skle jen tiše stéká,
Drahým tVým jsem-kdo Tě svléká...
Snění polIbkem prý začíná,
Sladce spíCí-rozkvetlá květina...
Klidná jsi jEzerní hladina
Autor sportackaverunka, 03.02.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké

03.02.2007 20:03:00 | El

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí